Takeldienst direct hulp

Autopech komt nooit gelegen, zowel niet als je van huis af gaat als onderweg. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor pech onderweg. Een accu die er acuut mee ophoudt, een oververhitte motor, onvoldoende olie of koelvloeistof, het zijn allemaal redenen om plots aan de kant van de weg komen te staan. Gelukkig is er dan onze takeldienst die je direct te hulp schiet in België. De takeldienst helpt je niet terug op weg, maar wel op weg naar de garage, zodat men kan kijken of het euvel gemakkelijk te verhelpen is. De goedkope takeldienst is altijd snel ter plaatse.

De takeldienst in de buurt komt niet alleen als je mechanische autopech hebt. Wij komen ook de auto weghalen na een botsing waarbij er dusdanige schade is ontstaan dat je niet meer naar je bestemming kan rijden. Natuurlijk rijd je dan mee naar de garage vanwaar je verder op weg kan gaan. Bij ons zijn jij en je auto in professionele handen. En de kosten? Maak je daar niet druk over. Want wij zijn een goede en goedkope takeldienst waar je dag en nacht van op aan kan, voor pech langs de snelweg én binnen de bebouwde kom.

Eén telefoontje verwijderd

Je kan onze takeldienst inhuren voor verschillende zaken. Zo komen we om na een ongeluk auto’s te bergen of slepen we verkeerd geparkeerde wagens weg. Dit geldt voor personenwagens, maar zeker ook voor zwaardere verkeersdeelnemers, zoals vrachtverkeer. Na het veilig stellen van de wagen wordt deze natuurlijk zo snel mogelijk naar je eigen garage gebracht – indien gewenst natuurlijk. Hier maken we altijd goede afspraken met je over, zodat je precies weet wat je van de takeldienst mag verwachten. Je zal niet dagelijks een takeldienst inhuren, weet daarom dat je altijd alle vragen mag stellen voor, tijdens en na het takelen.

Sleepdienst nodig? Met ons heb je altijd een takeldienst in de buurt. Eén telefoontje is genoeg en wij komen eraan, ongeacht de tijd en het weer. De takeldienst komt om je te helpen bij pech onderweg, maar ook als je autosleutels nog in de auto liggen of wanneer de auto is weggezakt in de grond. Voor alles waarvoor de auto getakeld of gesleept moet worden, staan wij met professionele hulp voor je klaar om je te bevrijden en – indien mogelijk – weer op weg te helpen. Daar kun je bij onze takeldienst altijd van op aan!